Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Κλινική αιτιολογία για τη διατροφική συμπλήρωση λουτεΐνης/lutein σε περιπτώσεις συνδρόμων και παρενεργειών μετά τον COVID-19 και το mRNA εμβόλιο

     https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh1bXeCZoND6QnFiemNzXknWnzVuA2fJGHRuIiYJlFuQp2itutRJyTqBd-Burn_35lxHYg_Dzr2R7pUt3HpkvtbG9g5_m3aqo0A9qd0mNpRHeuatg0T4DxRukWHRqU59xOXhIjweIZjXWvMEe1z-SCEjU7Cpxnl2xOaz467WRPI5kYSqfD1SpXI8D7sjhg/w640-h234/luteolin%201.jpg
Το οξειδωτικό στρες είναι ένας από τους βασικούς παθογόνους μηχανισμούς στα σύνδρομα βλαβών του οργανισμού μετά το εμβόλιο αλλά και για το μακροχρόνιο COVID.
Πρόσφατες μελέτες σε υπολογιστή υποδηλώνουν ότι η λουτεΐνη και άλλα αντιοξειδωτικά από φυσικές πηγές, προσδένονται στο σημείο όπου η πρωτεΐνη ακίδας SARS-CoV-2 (SP) συνδέεται με τον υποδοχέα του ενζύμου αγγειοτενσίνης τύπου 2 (ACE2) και μπορούν να εξουδετερώσουν τις αλληλεπιδράσεις SP-ACE2.
Η λουτεΐνη μπορεί να προστεθεί σε ένα σχήμα αποτοξίνωσης για να βοηθήσει στην απομάκρυνση της πρωτεΐνης Spike και στην ανακούφιση των συμπτωμάτων.
Σε συμφωνία με το ρητό του Ιπποκράτη "ας γίνει το φαγητό μας το φάρμακό μας", ας δούμε σε ποια τρόφιμα θα βρούμε το πολύτιμο φυτοθρεπτικό lutein...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου