συντάκτης:thalia
για σήμερα -μια απλή,αλλά πεντανόστιμη μακαρονάδα
και θα χρειαστούμε για περίπου τέσσερις μερίδες
μισό κιλό σπαγετίνι
μισό φλιτζάνι πολύ καλής ποιότητας λάδι
3 με 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
δύο κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
στη μύτη από το κουταλάκι κουρκούμι
και
-βράζουμε το σπαγετίνι με το γνωστό τρόπο ή σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
-λίγο πριν να είναι έτοιμο,ζεσταίνουμε ένα βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
-προσθέτουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί-προσοχή δεν καίμε,προσοχή να μην καπνίσει-βάζουμε το σκόρδο.
-μόλις αρχίσει να αλλάζει χρώμα, προσθέτουμε το μαϊντανό,το πιπέρι και το κουρκούμι
-ανακατεύουμε πολύ καλά και πολύ γρήγορα και κατεβάζουμε από τη φωτιά .
μεγάλη προσοχή στο σκόρδο,δεν το καίμε!!!
-στραγγίζουμε τα σπαγέτι μας και αμέσως τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
-ανακατεύουμε,προσθέτουμε λίγο αλάτι και πιπέρι αν νομίζουμε ότι χρειάζεται
και σερβίρουμε.!!!
τόσο απλά,τόσο νόστιμα!!!
για σήμερα -μια απλή,αλλά πεντανόστιμη μακαρονάδα
και θα χρειαστούμε για περίπου τέσσερις μερίδες
μισό κιλό σπαγετίνι
μισό φλιτζάνι πολύ καλής ποιότητας λάδι
3 με 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
δύο κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
στη μύτη από το κουταλάκι κουρκούμι
και
-βράζουμε το σπαγετίνι με το γνωστό τρόπο ή σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
-λίγο πριν να είναι έτοιμο,ζεσταίνουμε ένα βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
-προσθέτουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί-προσοχή δεν καίμε,προσοχή να μην καπνίσει-βάζουμε το σκόρδο.
-μόλις αρχίσει να αλλάζει χρώμα, προσθέτουμε το μαϊντανό,το πιπέρι και το κουρκούμι
-ανακατεύουμε πολύ καλά και πολύ γρήγορα και κατεβάζουμε από τη φωτιά .
μεγάλη προσοχή στο σκόρδο,δεν το καίμε!!!
-στραγγίζουμε τα σπαγέτι μας και αμέσως τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
-ανακατεύουμε,προσθέτουμε λίγο αλάτι και πιπέρι αν νομίζουμε ότι χρειάζεται
και σερβίρουμε.!!!
τόσο απλά,τόσο νόστιμα!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου