Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Maria Denaxa: Mην το ψάχνετε πολύ γιατί υπάρχει έλλειψη φαρμάκων σ όλη την Ευρώπη. Η κρίση είναι τεχνητή!

Maria Denaxa
🔴
UPDATE
Mην το ψάχνετε πολύ γιατί υπάρχει έλλειψη φαρμάκων σ όλη την Ευρώπη. Η κρίση είναι τεχνητή!
🔴
Mια βόλτα στα διαδικυτακά φαρμακεία της μελλοντικής ψηφιοποιημένης μας ζωής και θα καταλάβετε το γιατί. Είναι αυτό που έλεγα μέσα στο podcast ετοιμαστείται αύριο να χρυσοπληρώνεται το ένα χάπι ντεπόν ή της αντιβίωσης, όσο μια ούγια χρυσού! (φώτος)
🔴
Το ΕΝΑ γενόσημο ΧΑΠΙ αντιβίωσης Augmentin αμοξυκιλλίνη πωλείται σε διαδικτυακό φαρμακείο 3.06 ευρώ. Τα δέκα 30 κ.ο.κ!
Καταπληκτική ποιότητα ζωής απ άκρη σ άκρη στην Ενωμένη μας Ευρώπη - Λομπιστάν!
===========================
🔴
Αντιλαμβανόμενη τους κινδύνους που διατρέχει η δημόσια υγεία από τις τρομερές ελλείψεις φαρμάκων απ άκρη σ άκρη στη γηραιά Ηπειρο, κάθισα κι έγραψα μερικές σκέψεις και στη συνέχεια μπήκα στον πειρασμό να δημιουργήσω το πρώτο μου podcast (είναι πολύ ερασιτεχνικό).
🔴
Με προβληματίζει το γεγονός πως απέναντι σ αυτό που χτύπησε την ανθρωπότητα πριν από δυο χρόνια, οι ευρωπαϊκές ηγεσίες μας κινητοποιήθηκαν αστραπιαία και ξόδεψαν αλόγιστα για μόλις 400 εκατομμύρια πολίτες, εκατομμύρια ίσως και δισεκατομμύρια ευρώ, για δισεκατομμύρια δόσεις για ένα αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα.
🔴
Ωστόσο για τις ελλείψεις εκατοντάδων φαρμάκων για διάφορες παθολογίες, το μόνο που κινείται είναι τα φύλλα των δέντρων και το μόνο που ξοδεύεται είναι το …σάλιο!
🔴
Πάνω στο φλέγον ζήτημα, γίνονται και ξαναγίνονται δηλώσεις κατευνασμού κι εντυπωσιασμού, την ώρα που τουλάχιστον στη Γαλλία οι φαρμακοποιοί προειδοποιούν για παγκόσμιο κραχ στα φάρμακα το 2023.
🔴
Ναι και στη Γαλλία υπάρχουν ελλείψεις φαρμάκων και μάλιστα πάρα πολλές! Αλλά κι εδώ, προτεραιότητα είναι πως θα σταλούν περισσότερα όπλα και χρήματα στην Ουκρανία και πως θα ξοδευτούν μεταξύ άλλων περισσότερα χρήματα για τις αγορές δόσεων, που ενδεχομένως δεν θα μείνουν για πολύ στα αζήτητα, μιας και ήδη κουνιέται το φόβητρο του κόκκινου δράκου.
🔴
Παράλληλα με την έλλειψη φαρμάκων και στη Γαλλία το δημόσιο σύστημα Υγείας και Περίθαλψης πνέει τα λοίσθια, υπογραμμίζοντας σε υπέρτατο βαθμό την ανακολουθία δηλώσεων και πράξεων των κυβερνώντων.
🔴
Από τη μια λένε πως χρήματα δεν υπάρχουν για την Υγεία των πολιτών τους, γιατί το δημόσιο χρέος της χώρας καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο (σύντομα θα ξεπεράσει τα τρία τρις κάνοντας τη Γαλλία την 5η πιο χρεωμένη χώρα της Ευρώπης ) κι από την άλλη κάνουν τα πάντα για να το διογκώσουν ακόμη περισσότερο ( ξοδεύοντας άσκοπα κρυφά και φανερά δισεκατομμύρια για πραγματικά υποδεέστερους λόγους) προβάλλοντας σκιάχτρα που οι ίδιοι σε πολλές περιπτώσεις δημιούργησαν και που στο τέλος ο πολίτης και πάλι θα κληθεί να χρυσοπληρώσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου